Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Eugènie Wijburg, ik woon sinds 2009 in het mooie Oosterbeek. Daar woon ik met mijn man en 2 prachtige dochters. In contact zijn met mensen heeft me altijd gefascineerd, in mijn werk maar ook in de dagelijkse omgang met mensen. Het coachen, motiveren en begeleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Het is dan ook mijn kracht en het geeft mij de juiste energie. Mijn gevolgde studies hebben allemaal een link met gezondheid en de psyché van de mens.

In de basis ben ik opgeleid met de ziekteleer, maar steeds meer en meer werd ik nieuwsgieriger naar wanneer voelt iemand zich vitaal en gelukkig? Dus van ziekte bestrijden naar hoe kan ik gezondheid en welzijn bevorderen?

Het grote keerpunt in mijn leven was het overlijden van mijn lieve vader in 2011. Wat betreft de “warme” terminale zorg op complementair gebied was er ruimte voor verbetering. Dat was voor mij een grote trigger om me hierin te gaan specialiseren.

Deze 2 aandachtsgebieden heb ik in mijn praktijk Zorg in Juiste Balans samengebracht.

Ervaring


"Ik kom al ruim 2 jaar bij Eugènie. Ik heb reuma, wat veel pijnklachten, vermoeidheid en ontstekingen geeft. Eugènie is voor mij een belangrijk onderdeel geworden van mijn helings en acceptatie proces. Intuïtief voelt ze aan wat ik nodig heb. Het is meer dan een ontspannende massage: het is mentale ondersteuning, ze geeft inzichten , ze helpt me bij het loslaten van pijn en spanning en het heeft een helende werking op mijn lichaam en geest. Eugènie’s behandeling is een cadeau voor mezelf."

Charlotte